Vi löser ert problem

Stenar som åker fram på ett band

Om vår verksamhet

Vi hjälper till med det mesta inom industrifläktar & industrimaskiner

Koskullskulle Industrimek ab är ett företag med inriktning på service, tillverkning, installation och försäljning av produkter inom industrin.

Servicearbeten

Industri

Industriellt underhåll är ett av våra kärnområden där vi har samlat mycket kunskap, baserad på lång erfarenhet. Våra duktiga tekniker utför service och planerat underhåll enligt våra kunders önskemål vid revisionsstopp eller andra tidpunkter.

Vi besiktigar anläggningar och maskiner inom industrin. Vi upprättar förslag för underhåll, service och eventuella reparationer.

Fordonsverkstad

Vår bilverkstad servar och reparerar i stort sett alla märken och modeller – alltid med hög kvalitet på delar och ett arbete som självklart ger dig bibehållna nybilsgarantier. Vi har stor kunskap och diagnosutrustning för din BMW. Vi satsar stort på snabb, bra och säker service så att ni kan rulla vidare och vara nöjda. Vi är även monteringsverkstad åt bythjul.com

Teknisk Plast

Vi säljer teknisk plast för bulkmaterialhantering och gruvindustrin för att minska de typiska flödesproblemen i behållare, trattar, rännor, lastbilsflak och andra applikationer. Flerårig erfarenhet inom industri och teknisk plast.

Vi bryr oss

Vi värnar om säkerhet och har alltid kunden i fokus

Patrik Samuelsson

VD

070-3692604 patrik@industrimek.se

Mikael Samuelsson

Industri

070-3692640 mikael@industrimek.se

Joakim Karlsson

Arbetsledare industri

070-6692686 joakim@industrimek.se

Josefin Kuoppa-Mämmi

Verkstad & Administration

070-3692602 josefin@industrimek.se

Jonathan Samuelsson

KMA-Samordnare

073-0644699 jonathan@industrimek.se

Namn

E-post

Telefonnummer

Meddelande

 

Telefonnummer till bilverkstan:
0970 - 300 80